Ristorante Bolognese: Da Mauro (via Lombardini 14 traversa Ripa Ticinese) trattoria di una volta.
Ristorante Napoletano: Totò (Via Inganni, 83) autentica napoletanità ispirata al grande De Curtis.
Sushi restaurant: Mitsui (via San Gregorio) o Arigatò (Repubblica) ordini ciò che vuoi a prezzo fisso. Pub per dopo cena: Roialto (Via Piero della Francesca, 55) bellissimo style http://www.roialtogroup.it/. Cioccolateria: Choco Cult (Via Buonarroti, 7) http://www.chococult.it/.
Sushi restaurant: Mitsui (via San Gregorio) o Arigatò (Repubblica) ordini ciò che vuoi a prezzo fisso. Pub per dopo cena: Roialto (Via Piero della Francesca, 55) bellissimo style http://www.roialtogroup.it/. Cioccolateria: Choco Cult (Via Buonarroti, 7) http://www.chococult.it/.
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RispondiEliminaBeing a big city, Milano offers many sustainable ways to eat and sleep. The most sustainable sleeping way I can offer is my house, since it already changed to hotel (porta Venezia area). I suggest some places to eat: Little Italy restaurant (via Tadino, close to c.so Buenos Aires) italian cusine and pizza.
RispondiEliminaHappy hour: Venti or Iguana (close to piazza della Vetra) aperitif with huge buffet. Happy hour with show: Gattopardo Cafè (Via Piero della Francesca 47) suggestive location in a deconsecrated church: http://www.ilgattopardocafe.it/.
Bolognese restaurant: Da Mauro (via Lombardini 14 side street of Ripa Ticinese) "trattoria" of once upon a time.
Napolitan restaurant: Totò (Via Inganni, 83) authentic napolitan place inspired to the actor Totò De Curtis.
Sushi bar: Mitsui (via S. Gregorio) eat as you like at fixed price.
American steak house: West West West (in commercial mall Milanofiori or Fiordaliso) mixed grill 14 euro.
Pub after dinner: Roialto (Via Piero della Francesca, 55) beautiful style http://www.roialtogroup.it/ .
Cioccolateria: Choco Cult (Via Buonarroti, 7) http://www.chococult.it/.